PopPlaza muzikantenweekend 18 en 19 november

Dit jaar een nieuwe editie van het Muzikanten Weekend. Vorig jaar was een enorm succes waarbij 5 nieuwe samengestelde bands een heel weekend nieuwe muziek maakten. Want dat is wat je gaat doen tijdens dit weekend; Jezelf uitdagen en met andere muzikanten muziek maken. Op zaterdag 18 en zondag 19 november gaan jullie repeteren. Tijdens de uitvoering op 19 november aan het einde van de middag laten alle bands aan elkaar horen wat het resultaat is. Of je nu al ervaren bent of net wat ervaring hebt opgedaan. Of je piano speelt, zingt, producer of juist een nummer wilt schrijven. Iedereen is welkom.

WANNEER
18 en 19 november

WAT GA JE DOEN
Tijdens dit weekend worden er nieuwe bands / acts samengesteld. Je kunt kiezen om vanuit het niets een nummer te gaan maken of je kiest voor de optie om een eigen draai te geven aan een cover. Je krijgt workshops aangeboden in o.a. songwriting en bandcoaching.

WAAR
De Poart in Kessel, Markt 2, 5995 BB Kessel

WAT HEB JE NODIG
Enige kennis van of ervaring met muziek maken (ongeacht het instrument) en veel zin om eens iets nieuws te proberen met een (nu nog) onbekende groep muzikanten! Daarnaast kun je alleen deelnemen als je beide dagen en zaterdagavond aanwezig bent.

WAT KOST HET
Ben je 18- dan is de eigen bijdrage €35,-. Ben je 18+ dan is de eigen bijdrage 45 euro. Hiervoor krijg je workshops, een optreden, repetitieruimte, een aantal consumpties, een BBQ op zaterdagavond en vooral heel veel nieuwe muziekvrienden!

AANMELDEN
Scan de QR-code in de poster of klik hieronder op de knop aanmelden.
Heb je vragen? Neem contact op via info@popplazapeelenmaas.nl.

AANMELDEN