PopPlaza Hangout "subsidies" donderdag 26 oktober

Maasbree, 26 oktober 2023 – PopPlaza Peel en Maas, de overkoepelende organisatie voor muzikanten, organiseert een hangout over subsidies voor artiesten, podia en festivals. Tijdens deze avond gaan gemeente Peel en Maas, Pop in Limburg en artiesten samen in gesprek.

Subsidies aanvragen is meestal geen eenvoudige klus. Bij PopPlaza komen veel signalen binnen dat er nog te weinig kennis is over de mogelijkheden van subsidies en hoe dat dan op de juiste manier aan te vragen.

PopPlaza Peel en Maas organiseert daarom een hangout op het gebied van subsidies op 26 oktober in het Mafcentrum in Maasbree van 20.00 tot 22.00. We willen hiermee de drempel verlagen zodat artiesten, podia en festivals uit Peel en Maas beter weten welke subsidiemogelijkheden er zijn en hoe ze hiervan gebruik kunnen maken. Bijvoorbeeld een organisator van een festival die op zoek is naar extra financiering, een theatermaker die een show wil opzetten of muzikanten die financiële middelen zoeken om optredens te organiseren.

Er zullen diverse interactieve presentaties worden gegeven door onder andere Paul Moerel, directeur Pop in Limburg en Jacqueline Stienen, gemeente Peel en Maas. Ook ervaringsdeskundigen komen aan het woord zoals het grootste festival van Peel en Maas: EGOpop organisator Jarno Dorssers en muzikale duizendpoot Marinho Peters, bekend van onder ander de Marshmallow Moonshine die veel gebruik maken van externe financieringsmogelijkheden . Dit allemaal onder de bezielende leiding van Robert Janssen.

Wil je graag alle ins- en outs over subsidies weten kom dan gerust langs.