RYAN

Wie ben ik? – Mijn naam is Ryan Adriaens, vijftien januari ’23 heb ik mijn debuut EP uitgebracht genaamd ‘Coffee Spilling Days’. Doormiddel van dertien jaar muzikale ervaring en gebruik van originele zelf opgenomen geluiden creëer ik mijn eigen unieke sound.
Na twee jaar dag en nacht eraan gewerkt te hebben probeer ik nu zoveel mogelijk mensen te bereiken met mijn muziek. Ik droom ervan om met mijn eigen muziek op te treden en om een fanbase op te bouwen.

Link naar de EP – https://li.sten.to/coffeespillingdays-ep

Wat doe ik? – Ik ben op mijn zesde begonnen met het volgen van trompetlessen waar ik veel muzikale ervaring op heb gedaan. Later ben ik gaan experimenten met het maken van akkoorden en melodieën op de piano in mijn slaapkamer die later uitgroeide tot een eigen bedroomstudio om nummers te schrijven, op te nemen en te produceren.

Mijn Visie – Mijn gedachte achter het maken van mijn muziek is dat ik iedereen zover wil krijgen dat ze het erover eens zijn dat het muziek is wat ze nog nooit hebben gehoord. Muziek bestaat uit vernieuwing en dat moet je stimuleren. Dit resulteert bij mij in het experimenteren met eigen geluiden en nieuwe aanpakken van muziek maken.

Contact RYAN