DJ SBN

DJ SBN; Inmiddels niet meer weg te denken uit Peel en Maas en omstreken. Deze goedlachse DJ weet iedereen van voor tot achter in beweging te krijgen en er voor zorgt dat jouw avond goed uit de verf komt. Hij staat bekend om zijn zeer afwisselende draaistijl die voor ieder wat wils is.

Uitstraling

Bij de eerste indruk lijkt het misschien een rustige jongen, maar niets is minder waar. Sjoerd komt pas echt tot leven als hij achter de draaitafels staat. Daar straalt hij alleen maar positiviteit en energie uit en kleurt hij jouw avond naar wens in.

Allround

Met zijn palet vol met de verschillende kleuren van muziek, laat DJ SBN jouw avond goed uit de verf komen. De nieuwste hitjes, lekkerste houseplaten, urban, 80’s, 90’s, guilty pleasures, de dikste beukplaten, hij kan het allemaal. Waar DJ SBN zijn sets begint met een rustige plaat kan het zo eindigen met een flinke beukplaat, of komt die juist ergens in het begin van zijn set al?! Wanneer de avond het toelaat, laat DJ SBN zijn publiek alle perspectieven van de verschillende muziekstijlen zien!

Inspelen op publiek

Aanvoelen wat het publiek wil en zo de sfeer opbouwen is geen onbekende formule voor DJ SBN. Hij weet precies waar er nog een likje verf mist. Zit jouw guilty pleasure of gewoon lekkere plaat er dan nog niet tussen, dan zijn verzoekjes meer dan welkom.

Avondvullend

Word je weer een jaartje ouder of zoek je een huis-Dj; DJ SBN kan het allemaal. Sets van 5 á 6 uur zijn daarom voor hem niets nieuws. Het tempo wordt altijd netjes opgebouwd om zo al zijn publiek tot het einde binnen te houden.

Contact DJ SBN