Summer Kick-Off DJ-contest

Op zaterdag 15 juli organiseert Stichting Summer Kick-Off wederom haar jaarlijkse DJ-contest in samenwerking met Popplaza Peel & Maas. De organisatie hoopt hiermee jong dj-talent een kans te bieden om op het grote podium te laten zien wat ze in huis hebben.

Iedereen vanaf 14 jaar mag meedoen door vanaf maandag 5 juni via de website van Summer Kick-Off een opgavevideo in te sturen. Uit deze opgaven worden 5 finaledeelnemers geselecteerd, die op 15 juli tijdens het volleybaltoernooi een set mogen draaien op het hoofdpodium van Summer Kick-Off. Het publiek en een vakjury bepalen dan samen wie de winnaar is. Diegene mag in 2024 het festival openen.

Afgelopen jaar heeft Jop Joosten, onder de naam JPJN, gewonnen. Echter zal hij de avond niet aftrappen, maar juist afsluiten op het House en Techno podium genaamd de Rambaan.

Festival

Naast de DJ-contest organiseert Stichting Summer Kick-Off ook een 18+-feestavond op vrijdagavond 14 juli, een volleybaltoernooi op zaterdagmiddag én het 14+-festival op zaterdagavond 15 juli. De kaarten hiervoor zijn al verkrijgbaar via de website. Op die website kun je je ook aanmelden voor het DJ-contest.