Pop in Limburg organiseert jaarlijks de Week van de Limburgse popmuziek. Met als doel de hele provincie een week lang te laten bruisen van muziek en de schijnwerpers te zetten op onze talentvolle muzikanten en geweldige popscene.

PopPlaza doet uiteraard ook mee! Daarom hebben we 6 mooie buitenplekken in Peel en Maas geselecteerd waar jij kunt optreden!

Altijd al een set lang een tribute band willen zijn? Stel zelf een gelegenheidsband samen! Als rapper of singer song writer je talent laten horen? Doe mee! Gewoon lekker spelen met je band? Kan! Je opgeven als individu kan ook! Wil je graag muziek maken maar is je band niet compleet? Laat het ons weten! Ben je DJ en wil je tussen de optredens draaien? Geef je op!

WAT

6 avonden lang spelen er 3 bandjes / acts met tussendoor een DJ. Iedere act speelt max. 45 minuten. Dit mag ook korter zijn.

WAAR/WANNEER

25-7 Maasbree
26-7 Meijel
27-7 Panningen
28-7 Baarlo
29-7 Helden
30-7 Kessel

HOE LAAT

Tussen 19.30 en 22.00.

VOOR WIE

iedereen die zin heeft om muziek te maken mag zich opgeven! Ervaren of onervaren, jong of oud. Het kan allemaal. In totaal zijn we op zoek naar 18 bands / acts en 6 DJ’s.

GAGE

Die is er niet, maar…….. Wij zorgen voor de horeca. De baromzet wordt evenredig verdeelt als ‘gage’ onder de muzikanten en PopPlaza (voor het organiseren van activiteiten)

Dus wil jij in de week van 25 t/m 30 juli optreden? meld je dan snel aan middels dit formulier. Hieronder vind je meer informatie.

Contactformulier